Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν ξεκινάμε μία νέα σχέση - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν ξεκινάμε μία νέα σχέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ένας καλός σας φίλος δεν απαντάει στις κλήσεις σας και δεν σας καλεί για αρκετή ώρα μετά, θα ντραπείτε να του στείλετε ένα μήνυμα για να δείτε αν είναι καλά;

Θα σκεφτείτε πως μπορεί να παρεξηγήσει το μήνυμά σας και να το θεωρήσει ως υπερβολική πίεση; Ασφαλώς και όχι. Τότε λοιπόν γιατί να σκέφτεστε έτσι όταν στη θέση του φίλου σας βρίσκεται ο σύντροφός σας;

Παρόλο που πάντα ακούμε πως οι καλύτερες σχέσεις γεννιούνται όταν το ζευγάρι διατηρεί εκτός από την ερωτική και μία δυνατή φιλική σχέση, ο περισσότερος κόσμος όταν ξεκινάει να βγαίνει με ένα καινούργιο πρόσωπο κυνηγάει μόνο το ρομαντικό ειδύλλιο χωρίς να επενδύει σε μία βαθύτερη φιλία.

Μπορεί να ακούγεται πολύ απλοϊκό, όμως υπάρχουν πράγματι πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο χτίσιμο μίας γερής φιλίας με τον εν δυνάμει σύντροφό μας και όχι κατευθείαν στο ερωτικό κομμάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις ερωτευμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ