Ο Εφραίμ συνεχίζει τις... Αγιες εισπράξεις στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Ο Εφραίμ συνεχίζει τις... Αγιες εισπράξεις στον Κορυδαλλό

Ο Εφραίμ συνεχίζει τις... Αγιες εισπράξεις στον Κορυδαλλό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλαιότερες εποχές σε υπουργεία, όταν εκατοντάδες ψηφοφόροι σχημάτιζαν ουρές την ημέρα που δεχόταν ο υπουργός θυμίζουν οι φυλακές Κορυδαλλού τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του επίσημου επισκεπτηρίου.

Ο πλέον περιζήτητος και προνομιούχος κρατούμενος των ελληνικών φυλακών ο ηγούμενος Εφραίμ συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του συμβουλεύοντας και εξομολογώντας τους πιστούς που τον επισκέπτονται.

Οπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν εκπλαγεί τόσο πολύ από την προσέλευση των πιστών που σκέπτονται ακόμη και να του περιορίσουν το επίσημο επισκεπτήριο σε μία ημέρα. Φυσικά, όπως έχει αποκαλύψει το iefimerida.gr ο προφυλακισμένος για το σκάνδαλο της μονής Βατοπαιδίου, βαρυνόμενος με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες μοναχός έχει στη διάθεσή του προσωπικό κελί στην πλέον προνομιούχο πτέρυγα των φυλακών και τη δυνατότητα να δέχεται ειδικούς επισκέπτες του σε γραφείο των φυλακών.

Τα ραντεβού του Εφραίμ κλείνονται από τον Αρσένιο και τον Ευδόκιμο που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους πλέον στην Αθήνα προκειμένου να έχουν άμεση επικοινωνία με τον ηγούμενο και να αφενός να συντονίζουν τις κινήσεις για την προετοιμασία των νομικών βημάτων που θα γίνουν στο μέλλον και αφετέρου να λαμβάνουν και να μεταφέρουν στο Αγιο Ορος τις εντολές και τις οδηγίες του ηγούμενου.

Αυτό το οποίο επίσης έχει εντυπωσιάσει τους δεσμοφύλακες είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι επισκέπτονται τον Κορυδαλλό αφήνουν τον οβολό τους για την ενίσχυση της Μονής...

Οι συναντήσεις με τον Εφραίμ συνήθως δεν διαρκούν περισσότερα από 10 λεπτά εκτός κι αν πρόκειται για ειδική περίπτωση.

Εκτός από τις εξομολογήσεις ο Εφραίμ επιδίδεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και σε συζητήσεις που αφορούν οράματα, προφητείες και εκτιμήσεις. Μια από αυτές είναι ότι σύντομα θα υπάρξει μεγάλη κρίση στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η πολεμική εμπλοκή. Αφορμή θα είναι, σύμφωνα με τον ηγούμενο, τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Μάλιστα κάνει λόγο για πολεμικά αεροπλάνα τα οποία θα σκορπούν τον τρόμο στους δύο λαούς. «Θα περάσουμε δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε» αναφέρει στους συνομιλητές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ