Λαζαρίδης σε Παπαδημούλη: Η Λεπέν είχε πανηγυρίσει τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ! Καταλαβαίνω τη λύπη σας! - iefimerida.gr

Λαζαρίδης σε Παπαδημούλη: Η Λεπέν είχε πανηγυρίσει τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ! Καταλαβαίνω τη λύπη σας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην κριτική που άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στη δήλωσε Μητσοτάκη για τις γαλλικές εκλογές έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

«Η ατζέντα Μακρόν μοιάζει πολύ με της ΝΔ. Η Λεπέν είχε πανηγυρίσει τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ! Καταλαβαίνω τη λύπη σας!» έγραψε ο κ. Λαζαρίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε γράψει για το αποτέλεσμα των γαλλικών προεδρικών εκλογών:«Η νίκη Μακρόν είναι η απάντηση των φιλελεύθερων δυνάμεων της λογικής στην επίθεση του αριστεροδεξιού λαϊκισμού».

Σχολιάζοντας το tweet του κ. Μητσοτάκη ο ευρωωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει εκ των υστέρων για Μακρόν. Προσπαθεί να κρύψει την στήριξη στον Φιγιόν. Εξομοιώνει Λεπέν-Μελανσόν. Μικροπολιτική!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ