Δεν παίζει στο αποψινό Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα ο Νέιμαρ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Νεϊμάρ θα μείνει τελικά εκτός αποστολής για το αποψινό (21:45 ) ντέρμπι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή τιμωρία με απώλεια του ματς στα χαρτιά.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μάλαγα προ δύο εβδομάδων και αυτό συνεπάγεται ποινή τριών αγωνιστικών. Η «Μπάρτσα» προσέβαλε την απόφαση αυτή ζητώντας να ακυρωθεί η κάρτα αυτή και να ισχύσει ποινή μίας αγωνιστικής. Η διαδικασία αυτή κινήθηκε εμπρόθεσμα, ωστόσο το ισπανικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ακόμη βγάλει απόφαση.

Οι Καταλανοί κατέστησαν σαφές πως από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση θα πρέπει να ανασταλεί η ποινή των υπόλοιπων δύο αγωνιστικών στον Νεϊμάρ (η πρώτη εκτίθηκε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ) και να είναι διαθέσιμος για το σημερινό ντέρμπι. Το αρμόδιο όργανο είχε ξεκαθαρίσει πως η ποινή είναι κανονικά σε ισχύ, αλλά η «Μπάρτσα» αρχικά άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του παίκτη αν δεν υπάρξει απόφαση ακόμη και σήμερα, ρισκάροντας-εφόσον είναι στη 18άδα ο Νεϊμάρ-να τιμωρηθεί χάνοντας το ματς με 3-0 στα χαρτιά.

Και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Λουίς Ενρίκε, υπό τον φόβο μιας βαριάς τιμωρίας για την ομάδα της Βαρκελώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης Νεϊμάρ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ