6 χρώματα που εκπέμπουν ηρεμία -Ιδανικά για κάθε χώρο του σπιτιού - iefimerida.gr

6 χρώματα που εκπέμπουν ηρεμία -Ιδανικά για κάθε χώρο του σπιτιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή των χρωμάτων στην καθημερινότητα σας δεν είναι τυχαία. Αυτά έχουν την ικανότητα να προκαλούν συναισθηματικές αντιδράσεις, ενώ επηρεάζουν τη διάθεση σας και τη σωματική σας κατάσταση.

Ενας τρόπος να εκμεταλλευτείτε τις θετικές ιδιότητες τους, είναι η επίτευξη της αρμονίας και της ισορροπίας μέσα από τη διακόσμηση και πιο συγκεκριμένα, μέσα από το χρώμα στους τοίχους, που έχει μεγάλη βαρύτητα.

Πρόκειται για τις αποχρώσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε ξεκούραστα και θα σας απαλλάξουν από άγχη και στρες ή ακόμη, θα βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου σας, παρέχοντας σας το αίσθημα της ασφάλειας, χωρίς να χάσετε κανέναν πόντο από την κομψότητα του χώρου.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω προτάσεις και βάλτε μια νέα πινελιά στο καταφύγιο σας!

Απαλό πράσινο

Το χρώμα της φύσης. Συμβολίζει την ηρεμία, την υγεία, την καλή τύχη, τη γονιμότητα, την ευφορία, ενώ έχει χαλαρωτικές ιδιότητες για αυτό και προτιμάται από πολλούς διακοσμητές. Αποφύγετε το έντονο και ζωηρό πράσινο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι διακόσμηση χρώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ