Εξαλλος Παριζιάνος φωνάζει στην δήμαρχο της πολης «είσαι και εσύ εγκληματίας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλος Παριζιάνος φωνάζει στην δήμαρχο της πολης «είσαι και εσύ εγκληματίας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανένας από τους υποψήφιους δεν μίλησε για τους θανάτους στη Νίκαια, στο Μπατακλάν και αυτό συνεχίζεται!» φώναζε ωρυόμενος ένας κάτοικος του Παρισιού στη δήμαρχο της πόλης.

Η επίθεση της περασμένης Πέμπτης ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φαρόντ Σμαχί και όταν αντίκρισε την δήμαρχο Παρισιού άρχισε να της φωνάζει για την πολιτική που ακολουθεί αυτή και οι κυβερνώντες στο θέμα της τρομοκρατίας.

Η δήμαρχος του Παρισιού είχε επισκεφτεί το σημείο όπου την περασμένη Πέμπτη, στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, ο 39χρονος Καρίμ Σερφί άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν αστυνομικό, πριν πέσει κι εκείνος νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Τότε ο Φαρόντ Σμαχί, άρχισε να φωνάζει στην Αν Ινταλγκό για τους φακέλους "S" της αντιτρομοκρατικής και κατηγόρησε τη δήμαρχο του Παρισιού πως πήγε στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων μόνο και μόνο για τη δημοσιότητα, ειδικά μάλιστα εφόσον το μείζον ζήτημα της τρομοκρατίας δεν συζητήθηκε καν στα debate των υποψηφίων για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.

«Κανένας από τους υποψήφιους δεν μίλησε για τους θανάτους στη Νίκαια, στο Μπατακλάν και αυτό συνεχίζεται! Αλλά τώρα, χθες, όλοι άνοιξαν τα στόματά τους! Ήμουν μουσουλμάνος! Δεν είμαι πια, ντρέπομαι!» φώναξε ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, ενώ ένας αστυνομικός προσπαθούσε να τον απομακρύνει από την Αν Ινταλγκό.

«Έρχονται εδώ για τη δημοσιότητα, πάνω στο αίμα του αστυνομικού που σκοτώθηκε. Κατηγορώ τις κυβερνήσεις, αυτούς τους προέδρους που κάνουν χειραψίες με τους Σαουδάραβες, που δεν αφήνουν τις γυναίκες τους να οδηγούν», ωρύοντας ο άνδρας κατηγορώντας την Γαλλίδα δήμαρχο ότι και αυτή είναι «εγκληματίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι Ηλύσια Πεδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ