ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και στη μέση… ο Βάργκας - iefimerida.gr

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και στη μέση… ο Βάργκας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ΑΕΚ από το 2015, δίχως... σιγουριά ότι θα μείνει και με τον Παναθηναϊκό να παραμονεύει.

Αυτή είναι η ιστορία του Ρόναλντ Βάργκας το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, χρόνο να σκεφτεί τη μειωμένη πρόταση που του έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του ζήτησε ο Βενεζουελάνος επιθετικός της Ενωσης.

Μετά τον αποκλεισμό του από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Βάργκας έμεινε έκπληκτος και αποχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα, χωρίς να μένει εκεί με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" όταν επέστρεψε σπίτι του η γυναίκα του έμεινε έκπληκτη όταν τον είδε τόσο αναστατωμένο, με τον ίδιο να φέρεται ότι της απάντησε: "Μάζεψέ τα, φεύγουμε...", εξηγώντας της γιατί αποχώρησε από το ξενοδοχείο.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς επικοινώνησε μαζί του και του μετέφερε την πρόθεση του συλλόγου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 30χρονος άσος από την πλευρά του τον παρέπεμψε στον ατζέντη του και μόλις εκείνος ενημερώθηκε εγγράφως για τη μείωση ύψους 35-40%, ήτοι από τις σχεδόν 380.000 ευρώ θα έπεφτε λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ τον χρόνο, ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμονεύουν στην γωνία για τον Βενεζουελάνο σε περίπτωση αποχώρησης του από την Ενωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βαργκας Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ