Ο Πάγκαλος προτείνει σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίξουν Survivor -Να αγωνιστούν Πολάκης και Τζανακόπουλος - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος προτείνει σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίξουν Survivor -Να αγωνιστούν Πολάκης και Τζανακόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το Survivor ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρότεινε στην κυβέρνηση να παίξει ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τη ΝΔ π[ροκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο λογαριασμό του στο twitter ο κ.Πάγκαλος έγραψε «Αποκλειστική πληροφόρηση: Νέα πρόταση της Κυβέρνησης. Λύνει το πρόβλημα της νομιμοποίησης και απαντά στην πίεση της ΝΔ για πρόωρες εκλογές». Μάλιστα δεν περιορίστηκε εκεί, αφού συνέχισε γράφοντας «Κλιμάκιο κυβερνητικό θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο της ΝΔ σε έρημη τοποθεσία. Αγώνας τύπου Survivor. Κυκλοφορούν ονόματα από Μαξίμου».
Μάλιστα στο τρίτο και τελευταίο tweet για το θέμα ο κ.Πάγκλαος δεν δίστασε να προτείνει και πρόσωπα από την κυβέρνηση που θα πρέπει να συμμετάσχουν στο παιχνίδι.
«Ακούγονται ήδη Πολάκης και Τζανακόπουλος. Επίσης Σ. Αναγνωστοπούλου. Αναπληρωματικοί: Δ. Καμμένος, Φ. Βάκη και Κ. Μπάρκας. Έπαθλο: Ισόβια εξουσία».

Ο Πάγκαλος προτείνει σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίξουν Survivor -Να αγωνιστούν Πολάκης και Τζανακόπουλος  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ