Σουάρες-Κιελίνι: Τον δάγκωσε, τον απέκλεισε κι όμως έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο [εικόνες]

Δεν έχουν περάσει ούτε τρία χρόνια από τότε που ο Λουίς Σουάρες πρωταγωνίστησε στην πιο ασυνήθιστη φάση που έχουμε δει ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομως το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Τζόρτζιο Κιελίνι, είναι αυτό που χειροκροτά σήμερα όλη η Ευρώπη.

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, Ουρουγουάη και Ιταλία διεκδικούσαν μια θέση στα νοκ-άουτ. Ο Σουάρες σε μια διεκδίκηση δάγκωσε τον Κιελίνι τόσο δυνατά στον ώμο, που ο Ιταλός προσπαθούσε να δείξει το σημάδι στον διαιτητή, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τελικά μαζί με τους συμπαίκτες του την πρόκριση όμως στη συνέχεια τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή με πολύ βαριά ποινή.

Οι δυο τους, σχεδόν τρία χρόνια μετά βρέθηκαν ξανά αντίπαλοι. Σουάρες και Κιελίνι διεκδίκησαν πάλι μια πρόκριση, αυτή τη φορά με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αντίστοιχα, στη φάση των προημιτελικών του Champions League.

Ο Ιταλός ήταν τελικά αυτός που πανηγύρισε, όμως στο τέλος οι δυο τους έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, δείχνοντας πως άφησαν πίσω τους κάθε διαμάχη που ξέσπασε τα τελευταία τρία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ