Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρασημοφόρησε τη Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρασημοφόρησε τη Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασιλικό παράσημο έλαβε η Βικτόρια Μπέκαμ από το βασιλικό παλάτι και συγκεκριμένα από το Πρίγκιπα Γουίλιαμ για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας, καθώς και για το φιλανθρωπικό της έργο.

Συγκεκριμένα, η Μπέκαμ έλαβε το παράσημο OBE (Οfficer of the Most Excellent Order of the British Empire) για όλα όσα έχει προσφέρει στην Βρετανία στα 17 χρόνια καριέρας της.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 19, 2017 at 8:54am PDT

Μαζί της ήταν φυσικά, ο άντρας της καθώς και οι γονείς της, ενώ η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη για το επίτευγμά της.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, η Μπέκαμ δεν έκρυψε την χαρά της για την τιμητική της διάκριση την οποία είχε λάβει και ο άνδρας της το 2003, για τις υπηρεσίες του ως πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας στο ποδόσφαιρό.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 19, 2017 at 8:19am PDT

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ το ίδιο έκαναν και οι διάσημες φίλες της με πρώτη την Έβα Λονγκόρια.

A post shared by Marcelle Savage (@studio8shop) on Apr 19, 2017 at 11:38pm PDT

«Ήταν μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα και νιώθω μεγάλη τιμή για την τιμητική διάκριση που μου έγινε από τον Δούκα του Κέιμπριτζ. Αν κάνεις μεγάλα όνειρα και δουλέψεις σκληρά μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράστηκαν αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση με τους γονείς και τον σύζυγό μου. Χωρίς την αγάπη και τη συμπαράστασή τους, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό», ανέφερε η Βικτόρια Μπέκαμ.

A post shared by SilverHub (@silverhubmedia) on Apr 19, 2017 at 2:51pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέκαμ παλάτι παράσημο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ