Γκάφα Τραμπ: Μπέρδεψε το όνομα του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκάφα Τραμπ: Μπέρδεψε το όνομα του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων [βίντεο]

Φωτογραφία: AP Photo/Kiichiro Sato
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, ξέχασε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τον αποκάλεσε δύο φορές Ρον!

Στην ομιλία του, θέλοντας να κάνει ένα αστείο σχετικά με το πώς ο Ράιαν είχε καλή δικαιολογία για να μην δώσει το «παρών» στην ομιλία που σχετιζόταν με το ΝΑΤΟ, ανέφερε: «Είπα, Ρον, πρέπει να κάνεις αυτές τις χώρες να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους λίγο περισσότερο», μπερδεύοντας τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων με τον γερουσιαστή του Ουισκόνσιν, Ρον Τζόνσον.

Ωστόσο, ο Τραμπ δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ, μα πολύ πίσω, Ρον», είπε όσον αφορά τις εισφορές άλλων χωρών στο ΝΑΤΟ.

Ο Τραμπ φάνηκε να συνειδητοποιεί το λάθος του και επισήμανε στον Τζόνσον που βρισκόταν εκεί: «Θα μιλήσω και με εσάς γι αυτό, Ρον».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και πάλι στον Πολ Ράιαν αυτή τη φορά με το όνομά του. «Πολ, έχεις τελειώσει με το ΝΑΤΟ. Ζήτησέ τους να σου πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και ο Ρον θα πρέπει να εργαστεί γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Πολ Ράιαν λάθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ