Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ την αδικία, έφτασα στα όριά μου στο Survivor» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ την αδικία, έφτασα στα όριά μου στο Survivor» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Survivor Πανόραμα με την Ελεονόρα Μελέτη , η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και για την οικειοθελή αποχώρηση της.

«Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που έχει σχηματίσει για τους πρώην συμπαίκτες της και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τόνισε ότι θέλει πρώτα να σχηματίσει μία πιο σφαιρική εικόνα.

«Θα ήθελα να έχω πρώτα μια εικόνα για να μπορέσω να μιλήσω. Ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω… φωτιά ούτε να στρέψω τον κόσμο κατά κάποιου. Ο κόσμος έχει κρίση και ένστικτο και χαίρομαι που αυτοί αποφασίζουν. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι θα ήθελα να το απολαύσω περισσότερο με χαμόγελο. Εκεί που ήμασταν ήταν ένας μικρόκοσμος. Θέλω να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου.

Κάποια στιγμή φτάνεις στα όρια σου. Ένιωσα ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον. Το παν στη ζωή δεν είναι η εκδίκηση αλλά να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Δεν μετάνιωσα καθόλου που μπήκα στο παιχνίδι. Έμαθα πολλά πράγματα. Είναι Τεράστια σχολή το Survivor. Δεν την μπορώ την αδικία. Ο κόσμος έχει κρίση. Στο τέλος θα βγάλει τον καλύτερο».

Σε ερώτηση για το λόγο που οι διάσημοι βγάζουν συνέχεια υποψήφιο τον Αγγελόπουλο, απάντησε: «Γιατί μάλλον είναι δυνατός παίκτης».

Πηγή βίντεο: entertv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειρήνη παπαδοπούλου Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ