Ενα από τα καλύτερα αλείμματα είναι η χτυπητή.
Επιλέξτε ποιοτική φέτα, όχι πολύ μαλακή και αγοράστε καλές πιπεριές Φλωρίνης. Η προετοιμασία αυτής της καταπληκτικής συνταγής είναι 5 λεπτά!
Υλικά
- 200 γραμμάρια φέτα ημίσκληρη
 - 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, κονσέρβα
 - Μερικά φύλλα δυόσμο
 - 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
 - 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
 - Αλάτι και πιπέρι
 
    Εκτέλεση
- Λυώστε χοντρά την φέτα με πηρούνι
 - Κόψτε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά Φλωρίνης
 - Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά, και το σκόρδο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο
 - Προσθέστε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
 - Απολαύστε την κτυπητή σε κάθε τραπέζι σας ή σκέτο ντιπ
 
    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο