Υπολοχαγός Χατζής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο πρόσφατος γάμος – Στο πένθος η Φαλάνη Λάρισας - iefimerida.gr

Υπολοχαγός Χατζής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο πρόσφατος γάμος – Στο πένθος η Φαλάνη Λάρισας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φαλάνη Λάρισας, απ’ όπου καταγόταν και έμενε ο άτυχος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνος Χατζής.

Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής (που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο) έχασε τον πατέρα του από καρδιακό επεισόδιο και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, θέλοντας να ξαναβρει τη χαρά στη ζωή του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο.

Υπολοχαγός Χατζής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο πρόσφατος γάμος – Στο πένθος η Φαλάνη Λάρισας | iefimerida.gr 0

Δυστυχώς η μοίρα επεφύλασσε τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια, με το ψυχολογικό βάρος να πέφτει τώρα στη μητέρα του Κωνσταντίνου, στη σύζυγό του και στην αδερφή του Σάσα, η οποία είναι αστυνομικός και πρόσφατα είχε πάρει μετάθεση στη Λάρισα.

Υπολοχαγός Χατζής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο πρόσφατος γάμος – Στο πένθος η Φαλάνη Λάρισας | iefimerida.gr 1

Με την σύντροφό του μάλιστα είχαν αναγκαστεί τους τελευταίους μήνες να ζουν χωριστά. Η 26χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησης είχε φύγει για δουλειά στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ