«Βιαζόταν» ο μπέμπης και γεννήθηκε στο ασανσέρ του νοσοκομείου - iefimerida.gr

«Βιαζόταν» ο μπέμπης και γεννήθηκε στο ασανσέρ του νοσοκομείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έγκυος γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της μέσα στο ασανσέρ του νοσοκομείου. Η Κέιτ Τάκερ έγινε για δεύτερη φορά μαμά, αλλά σε ένα από τα πιο απίθανα σημεία, ανάμεσα στον 12ο και 14ο όροφο του μαιευτηρίου.

Ήταν λίγο μετά τις τις τέσσερις τα ξημερώματα, όταν ένιωσε τους πρώτους πόνους και αμέσως ο σύζυγός της την μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο St. Joseph, στην Τακόμα, της Ουάσινγκτον.

Μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, το αντρόγυνο, τρεις νοσοκόμες, η μητέρα και η αδερφή της Κέιτ, καθώς και μια μαία μπήκαν γρήγορα στο ασανσέρ, για να ανέβουν στον 14ο όροφο, όπου βρίσκεται η μαιευτική κλινική. Ξαφνικά, το ασανσέρ σταμάτησε στον 12ο όροφο και οι πόρτες άνοιξαν, αλλά δεν πρόλαβαν να βγουν όλοι, γιατί έκλεισαν ξανά πολύ γρήγορα. Ούτε οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να τις ανοίξουν και το μωρό δεν μπορούσε άλλο να περιμένει. Για καλή της τύχη η Κέιτ είχε μαζί δύο νοσοκόμες και μια μαία, που κατόρθωσαν να την ξεγεννήσουν με επιτυχία και το αγοράκι που έφερε στον κόσμο είναι υγιέστατο παρά την περιπέτεια της μαμάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ