Τατσόπουλος: Εάν υποψιαστώ ότι ο Ερντογάν αντιγράφει Τσίπρα, θα πεθάνω - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Εάν υποψιαστώ ότι ο Ερντογάν αντιγράφει Τσίπρα, θα πεθάνω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα «καυστικό» σχόλιο αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη γειτονική Τουρκία ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας σύγκριση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όπως ανέφερε, ο Τούρκος πρόεδρος αντιγράφει τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, όπως σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Εάν υποψιαστώ ότι ο Ερντογάν αντιγράφει τον Τσίπρα, θα πεθάνω. Πρόπερσι ο Αλέξης των Ελλήνων έκανε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε μια οικονομική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια οικονομική συμφωνία που είχε αποσυρθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήδη πριν από το δημοψήφισμα. Εφέτος ο Ταγίπ των Τούρκων δήλωσε ότι θα κάνει δημοψήφισμα για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν οι Τούρκοι την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ένταξη που καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει καν αποδεχτεί να συζητήσει ως πιθανό ενδεχόμενο στο ορατό μέλλον. Τόση ξεπατικωτούρα πια; Αρνούμαι να το πιστέψω. Μάλλον συμβαίνει το άλλο. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται».

Τατσόπουλος: Εάν υποψιαστώ ότι ο Ερντογάν αντιγράφει Τσίπρα, θα πεθάνω | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τατσόπουλος Ερντογάν Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ