Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στον θάνατο της 8χρονης από γρίπη στην Πάτρα - iefimerida.gr

Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στον θάνατο της 8χρονης από γρίπη στην Πάτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει σήμερα φως στα αίτια του θανάτου της 8χρονης που έφυγε από τη ζωή από γρίπη.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από νοσοκομειακές πηγές και τους ειδικούς του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το 8χρονο κοριτσάκι δεν έπασχε από κάποιο χρόνιο ή άλλο πρόβλημα υγείας, όπως π.χ. καρδιολογικό ή αναπνευστικό, που θα μπορούσε να αποτελέσει επιβαρυντικό παράγοντα στη νόσησή του με γρίπη και συγκεκριμένα από τον ιό της γρίπγς τύπου Β.

Η 8χρονη εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με υψηλό πυρετό και σπασμούς ενώ η διάγνωση των γιατρών ήταν πνευμονία. Η κατάσταση της υγείας της δεν παρουσίαζε βελτίωση και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, οπότε διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Τη Μεγάλη Τρίτη η υγεία της επιδεινώθηκε περαιτέρω κι έπειτα από μια δραματική εβδομάδα το παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή.

«Με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για την αιτία του θανάτου» είπε στο «Έθνος» ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Νοσοκομείου Ρίου. Σύμφωνα με τον ίδιο η επιδείνωση της υγείας του άτυχου παιδιού ήταν ραγδαία και απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκροψία νεκροτομή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ