Ο Βαλβέρδε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ο Βαλβέρδε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα

Φωτογραφία: AP Photo/Paulo Duarte
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουίς Ενρίκε αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, με την ομάδα να βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, οι επικρατέστεροι είναι ο Χουάν Κάρλος Ουνθούε, βοηθός του νυν προπονητή της ομάδας, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που φιγουράρει και στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Ο Βαλβέρδε πιο κοντά. Γνωστοποίησε στη διοίκηση της Μπιλμπάο ότι δεν θα συνεχίσει και μπαίνει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Θεωρεί πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει ο κύκλος του στο σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας», αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Βαλβέρδε φέρεται να είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, στον οποίο και αποκάλυψε πως θέλει να φύγει από την ομάδα, αναζητώντας μια καινούργια πρόκληση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερνέστο Βαλβέρδε Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ