Τροχαίο με στρατιωτικό όχημα στην Εθνική Οδό -Νεκρός ο οδηγός - iefimerida.gr

Τροχαίο με στρατιωτικό όχημα στην Εθνική Οδό -Νεκρός ο οδηγός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται όχημα του στρατού σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 8.30 το πρωί στο 50,3 χλμ της Αθηνών -Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία.

Το στρατιωτικό όχημα ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα, έστριψε ξαφνικά δεξιά και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες. Νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος ενώ ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άτυχος νεαρός είναι 23χρονος δεκανέας της στρατονομίας με καταγωγή από την Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 23χρονος στρατιώτης είχε παρουσιαστεί στις ένοπλες δυνάμεις με την 2016 ΣΤ’ ΕΣΣΟ τον περασμένο Νοέμβριο.

Το ΥΠΕΘΑ αναφέρει στην πρώτη ενημέρωσή του:

Eνημερώνουμε ότι στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατιωτικό όχημα τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ