Ράιχενμπαχ: Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλες θυσίες - iefimerida.gr

Ράιχενμπαχ: Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλες θυσίες

Ράιχενμπαχ: Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλες θυσίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα είναι αναγκαίο να υπάρξουν ιδέες που θα την φέρουν στο δρόμο της ανάπτυξης καθώς μόνο οι περικοπές δαπανών δεν αρκούν πλέον, τονίζει σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ο επικεφαλής της Τask Force της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Χόρστ Ραϊχενμπαχ.

Για τρεις ημέρες ο οικονομικός ρεπόρτερ Στέφαν Γιέγκερ της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης βρέθηκε στην Ελλάδα και έγινε η «σκιά» του Χόρστ Ραϊχενμπαχ, για λογαριασμό της εκπομπής PlusMinus που προβάλλεται κάθε Τετάρτη από το κρατικό γερμανικό κανάλι ARD.

Ο Χόρστ Ράιχενμπαχ είναι πιο γνωστός στην Ελλάδα παρά στην πατρίδα του λέει ο γερμανός δημοσιογράφος ο οποίος τον χαρακτηρίζει διπλωματικός, όπως άλλωστε απαιτεί και ο ρόλος του.«Παραδέχτηκε πως πολλές μεταρρυθμίσεις δεν έχουν γίνει ακόμα ή είναι ελλιπείς. Όμως από την άλλη τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο από τους Έλληνες για άλλες οικονομικές θυσίες. Επίσης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα ζητήματα όπου θεωρεί πως έχουν γίνει βήματα προόδου. Όμως, όταν του ζητήσαμε να μιλήσει για θέματα που τον έχουν ενοχλήσει απέφυγε να μας πει οποιοδήποτε γεγονός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ