Καταγγέλλει επισήμως τον Σεμπά η ΑΕΚ για την κλωτσιά στον Αραούχο - iefimerida.gr

Καταγγέλλει επισήμως τον Σεμπά η ΑΕΚ για την κλωτσιά στον Αραούχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίσημη καταγγελία κατά του Σεμπά θα προχωρήσει η ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες ζητώντας την τιμωρία του παίκτη του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταγγείλει το εκτός φάσης χτύπημα του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού στον Αραούχο στη φάση που ο Αργεντινός επιθετικός κατευθύνεται προς τον Πατίτο Ροντρίγκες για να τον συγχαρεί για το τέρμα του στο 1-2 στο Καραϊσκάκη την Μεγάλη Πέμπτη για το Κύπελλο.
Στην ΑΕΚ έχουν ως δεδομένο ότι θα επιβληθεί τιμωρία στον Σεμπά καθώς η πράξη του έχει καταγραφεί ξεκάθαρα σε βίντεο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι και ο Πατίτο στον πρώτο γύρο τιμωρήθηκε σε αντίστοιχη περίπτωση με τρεις αγωνιστικές, θεωρείται πιθανό και ο Σεμπά να τιμωρηθεί αντίστοιχη τιμωρία. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό ενδεχομένως (ανάλογα με το πότε θα ανακοινωθεί η ποινή, εάν του επιβληθεί) θα έχει ως αποτέλεσμα και την απουσία του από όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, εφόσον --φυσικά- κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αρα δεν θα παίξει και στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 26 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σεμπα Ολυμπιακός καταγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ