NBA: Το συγκλονιστικό κλάμα του Αϊζάια Τόμας για την νεκρή αδερφή του – Σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί το NBA να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά η ζωή είναι πάνω από όλα και όλους. Ακόμη και στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Ετσι, συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «TD Garden» της Βοστόνης στον πρώτο αγώνα πλέι οφ των Σέλτικς με τους Σικάγο Μπουλς. Κανονικά αγωνίστηκε ο Αϊζάια Τόμας, που το Μεγάλο Σάββατο έχασε την αδερφή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Λίγα 24ωρα μετά το χαμό της αδερφής του, Τσάινα, ο Τόμας συμμετείχε στον αγώνα των Σέλτικς κόντρα στους Μπουλς όμως δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα αρκετή ώρα πριν το ματς των ομάδων, όσο και πριν το τζάμπολ, εκεί όπου είναι ξεκάθαρο πως ο ηγέτης της ομάδας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Το κοινό των Σέλτικς, που κατέκλυσε το γήπεδο αρχικά κράτησε ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια προχώρησε σε ένα καθολικό standing ovation για τον Τόμας, ο οποίος από την πλευρά του τίμησε τη μνήμη της αδερφής του φορώντας πράσινα παπούτσια αφιερωμένα σε αυτήν: στη μία πλευρά ήταν γραμμένη η φράση «Chyna σε αγαπώ» και στην άλλη «Rip sis» («αναπαύσου αδερφή μου»).

Ο Τόμας μάλιστα όχι μόνο βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη ψυχής να αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς της ομάδας της Βοστώνης στα φετινά πλέι οφ, αλλά ήταν και ο κορυφαίος με 33 πόντους, αλλά η ομάδα του έχασε.

Τα παπούτσια του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέλτικς Τόμας αδερφή νεκρή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ