Η Βίκυ Σταυροπούλου πέταξε κόκκινο αυγό στη Μαρία Κωνσταντάκη -Το πέρασε για γαρύφαλλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Σταυροπούλου πέταξε κόκκινο αυγό στη Μαρία Κωνσταντάκη -Το πέρασε για γαρύφαλλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στο πασχαλιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μπερδεύτηκε και αντί να πετάξει στην Μαρία Κωνσταντάκη ένα γαρύφαλλο, πέταξε ένα... αυγό.

Συγκεκριμένα, στην πίστα ήταν ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος τραγουδούσε, με τους καλεσμένους της εκπομπής να διασκεδάζουν και να τραγουδούν μαζί του. Όταν όμως ο ίδιος τελείωσε την ερμηνεία του, η Βίκυ Σταυροπούλου πέρασε το κόκκινο αυγό για... γαρύφαλλο και το πέταξε στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Όπως ήταν λογικό, η Μαρία Κωνσταντάκη πόνεσε αρκετά, ακουμπώντας το πρόσωπό της, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου της ζήτησε συγνώμη.

«Νόμιζα ότι ήταν λουλούδι αλλά ήταν αυγό, συγγνώμη! Παιδιά, μου έφυγε, αλήθεια…» απολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Παιδιά ζήλεψε η γυναίκα, ζήλεψε… Δεν πειράζει, θα με παρηγορήσει ο Ιβάν» απάντησε η Μαρία Κωνσταντάκη και έγειρε προς το μέρος του.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:33:43

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταυροπούλου αβγό Μαρία Κωνσταντάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ