Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς - iefimerida.gr

Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανά 15 λεπτά θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό για την Κυριακή του Πάσχα ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και σε αυτά του ΗΣΑΠ και του Τραμ.

Την Κυριακή του Πάσχα, τα δρομολόγια του Μετρό θα γίνονται ανά 15 λεπτά, του ΗΣΑΠ ανά 12,5 λεπτά και του Τραμ ανά 30 λεπτά.

Αναστέλλονται τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Οσον αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται βάσει του κανονικού προγράμματος της Κυριακής.

Τη Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα Κυριακής ενώ στο Μετρό τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και ανά 10 λεπτά στη γραμμή 3.

Ο ΗΣΑΠ θα έχει ίδιο πρόγραμμα με την Κυριακή του Πάσχα, δηλαδή θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά και το Τραμ κάθε μισή ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δρομολόγια μετρο ΗΣΑΠ Τραμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ