Πυροβόλησαν και σκότωσαν διεθνή ποδοσφαιριστή στον Παναμά - iefimerida.gr

Πυροβόλησαν και σκότωσαν διεθνή ποδοσφαιριστή στον Παναμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναμά Αμίλκαρ Ενρίκες, 33 ετών, σκοτώθηκε το Σάββατο από σφαίρες, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

Ο μέσος της ομάδας Arabe Unido της Κολόν βρισκόταν στον δρόμο, στην πόλη του, την Κολόν, όταν άνδρες βγήκαν από ένα αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ εναντίον του, σύμφωνα με μια πρώτη εκδοχή των γεγονότων.

Ο Ενρίκες είχε επίσης παίξει με τα χρώματα της Independiente της Μεντεγίν, της America του Κάλι, της Real της Καρταχένα και της Atletico Huila στην Κολομβία, καθώς και με αυτά της ομάδας της Santacrucena στην Κόστα Ρίκα.

Στο τελευταίο διεθνές ματς του ο Αμίλκαρ Ενρίκες είχε παίξει με τον Παναμά εναντίον των ΗΠΑ στις 29 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριμματικών της Concacaf για το Μουντιάλ 2018 που πρόκειται να διεξαχθεί στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναμάς αμιλκαρ ενρικες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ