Στοιχεία εμπλέκουν τον Αχιλλέα Μπέο στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Στοιχεία εμπλέκουν τον Αχιλλέα Μπέο στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης

Στοιχεία εμπλέκουν τον Αχιλλέα Μπέο στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εμπλοκή του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και ένας «στημένος» αγώνας εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα Βαλκάνια είναι το νέο επεισόδιο στο σήριαλ των αποκαλύψεων για την σπείρα των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης και των συνεργατών της.

Τα στοιχεία αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου του «Έθνους» στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Τελίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Sentra 103,3».

Οσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο, ο γνωστός παράγοντας έδωσε μια ληγμένη επιταγή στον Καραμπέρη, ύψους 220.000 ευρώ!

Το κύκλωμα, εκτός από τις τοκογλυφίες και το ξέπλυμα χρήματος, ασχολήθηκε και με το στοίχημα, αλλά και με το στήσιμο αγώνων! Συγκεκριμένα υπάρχει συνομιλία Ελληνα πληροφοριοδότη, ο οποίος υποστηρίζει στην συνομιλία ότι «είμαι φίλος με τον προπονητή της «Χ» Εθνικής ομάδας και το ματς θα λήξει με σκορ....»!

Υπάρχουν και συνομιλίες μεταξύ των αδελφών Καραμπέρη για τα δελτία που κερδίζουν στο στοίχημα και για άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Ακόμα ο Χρ. Τελίδης αποκαλύπτει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία συνομιλία του κ. Μελέτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Ιούλιο του 2011. Στον Ντέμη μάλιστα, έριξαν το επιτόκιο από το 10% στο 6,5%, καθώς ήταν καλοπληρωτής, εξαιτίας της διοργάνωσης συναυλιών.

Οι αποκαλύψεις παίρνουν πλέον την μορφή χιονοστιβάδας και φαίνεται ότι τα μέλη της σπείρας είχαν απλώσει παντού τα «πλοκάμια» τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ