Αποφάσισαν ότι το παιδί τους είναι αγόρι όταν έγινε 5 χρονών [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποφάσισαν ότι το παιδί τους είναι αγόρι όταν έγινε 5 χρονών [εικόνες]

ομοφυλόφιλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ζευγάρι από την Βρετανία, η Μπεκ και ο Κίραν, που είναι υπέρμαχοι της θεωρίας πως «οι άνθρωποι δεν πρέπει να μπαίνουν σε "κουτιά"» μεγάλωσαν για 5 χρόνια το παιδί τους χωρίς να αποκαλύπτουν σε κανένα το φύλο του.
Η 46χρονη Μπεκ Λάξτον και ο σύντροφός της ο 44χρονος Κίραν Κούπερ απέκτησαν ένα παιδί το οποίο για πέντε χρόνια το άφηναν να παίζει μόνο με «αμφί-φυλα» παιχνίδια, άλλοτε το έντυναν με κοριστίστικα ρούχα, άλλοτε με αγορίστικα και το παιδί το αποκαλούσαν «βρέφος» καθώς δεν ήθελαν το όνομά του να προδώσει το φύλο του.
Το εκκεντρικό ζευγάρι αναγκάστηκε να αποδεχτεί και να αποκαλύψει πως το παιδί τους είναι αγόρι επειδή φοβήθηκαν ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο αν δεν είχε όνομα και φύλο. Έτσι αποφάσισαν να τον φωνάζουν Σάσα.
Οι ίδιοι, παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει η επιλογή τους στην Βρετανία, ισχυρίζονται πως μόνο η φύση ανεπηρέαστη μπορεί να κρίνει το φύλο ενός ανθρώπου και τονίζουν πως όλα τα στερεότυπα είναι ηλίθια.

Αποφάσισαν ότι το παιδί τους είναι αγόρι όταν έγινε 5 χρονών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αποφάσισαν ότι το παιδί τους είναι αγόρι όταν έγινε 5 χρονών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ