Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τομά Ολάντ, γιός του γάλλου προέδρου, παρουσίασε επίσημα την αγαπημένη του στον πατέρα του και στη μητέρα του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, σε μια βραδιά στο προεδρικό μέγαρο.

Πρόκειται για την Emilie Broussouloux, αθλητικογράφο στην γαλλική τηλεόραση, η οποία εμφανίστηκε στο προεδρικό μέγαρο με ψηλοτάκουνα Louboutin και πράσινη ολόσωμη φόρμα.

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και παρακάθησαν στο επίσημο δείπνο που πρόσφερε ο Ολάντ στον Alpha Condé, τον πρόεδρο της Γουινέας. Στη βραδιά μάλιστα τραγούδησαν δύο διάσημοι γάλλοι τραγουδιστές, οι MHD και ο Black M ενώ σύμφωνα με το Paris Match ο Φρανσουά Ολάντ χόρεψε.

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η σχέση της καλονής με τον Τομά Ολάντ επισημοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής Télématin γνωρίζουν καλά το πρόσωπό της γιατί παρουσιάζει τα αθλητικά. Η καταγωγή της Εμιλί Τουρτουρού είναι από την Ινδονησία και σπούδασε αθλητικογράφος.

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η εξωτική καλονή είναι πολύ δραστήρια και στα social media, ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από τον εργασιακό της χώρο και από τα γήπεδα. Είναι πολύ αθλητική, κάνει τένις, σερφ και παίζει ποδόσφαιρο. Η επισημοποίηση της σχέσης της με τον Τομά Ολάντ την έκανε διάσημη.

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ο γιός του Ολάντ, Τομά, 32 ετών, είναι δικηγόρος στο μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Παρισιού LBBa. Με πατέρα πρόεδρο της Δημοκρατίας και μητέρα υπουργό Περιβάλλοντος, αυτός ο μελαχρινός άνδρας, με στρογγυλά γυαλιά και άτακτα μαλλιά, θεωρείται καλός δικηγόρος, ειδικός στα εργασιακά. Κοσμικός, είχε μια ταραχώδη σχέση με την τραγουδίστρια Joyce Jona­than.

Ο Φρανσουά Ολάντ και η πρώην σύντροφός του Σεγκολέν Ρουαγιάλ έχουν τέσσερα παιδιά: τον Τομά, δικηγόρο, 32 ετών, την Κλεμάνς, 30 ετών, γιατρό, τον Ζουλιέν, 29 ετών, σκηνοθέτη και την Φλόρα Ολλάντ, 24 ετών, φοιτήτρια ψυχολογίας. Ολάντ και Ρουαγιάλ χώρισαν το 2007, αλλά η Ρουαγιάλ είναι σήμερα υπουργός στην κυβέρνησή του.

Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ο γιός του Φρανσουά Ολάντ ερωτευμένος με εξωτική δημοσιογράφο [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιος Ολάντ ερωτευμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ