ΗΠΑ: Βρέθηκε το πτώμα της πρώτης μουσουλμάνας δικαστή σε ποταμό στο Μανχάταν - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Βρέθηκε το πτώμα της πρώτης μουσουλμάνας δικαστή σε ποταμό στο Μανχάταν

Φωτογραφία: Hans Pennink/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άψυχο σώμα της Αφροαμερικανίδας Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ βρέθηκε να επιπλέει στον ποταμό Χάντσον στο δυτικό Μανχάταν σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 65χρονη δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου της Νέας Υόρκης – η πρώτη μουσουλμάνα δικαστής στις ΗΠΑ - βρέθηκε στις 13:45 τοπική ώρα (18:45 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε το πρακτορείο reuters, οι αρχές ανέσυραν το πτώμα της Αμπντούς- Σαλάαμ, το οποίο αναγνωρίστηκε ήδη από την οικογένειά της, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της.

Πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα New York Post αναφέρουν, ωστόσο, ότι η Αμπντούς- Σαλάαμ είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη νωρίτερα την Τετάρτη και οι προσπάθειες να εντοπιστεί από την οικογένειά της είχαν αποβεί άκαρπες.

Η Αμπντούς Σαλάαμ, ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα μουσουλμάνα, που διορίστηκε στο ανώτατο δικαστήριο το 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαστής μουσουλμάνα ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ