Διαβεβαιώσεις από ΔΕΗ: Δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες - iefimerida.gr

Διαβεβαιώσεις από ΔΕΗ: Δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες

Διαβεβαιώσεις από ΔΕΗ: Δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ το τετραγωνικό θα ξεκινήσει η ΔΕΗ τις διακοπές ρεύματος σε καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενώ δε θα κοπεί το ρεύμα στις ευπαθείς ομάδες.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, δήλωσε και πάλι ρητά πως δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ενώ επανέλαβε ότι οι καταναλωτές με δυσκολία πληρώνουν το τέλος ακινήτων αν και το ποσοστό των ανεξόφλητων λογαριασμών παραμένει στα επίπεδα των προηγούμενων ετών.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις αναφορικά με το πρόβλημα χρεών που ανέκυψε με εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη λιανική δήλωσε πως η αγορά λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και πως δεν υπάρχει περίπτωση κανένας καταναλωτής να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Το χρέος των δύο εταιριών προς τη ΔΕΗ είναι 67 εκατ. ευρώ, ενώ σε δεκάδες εκατομμύρια εκτιμώνται οι οφειλές προς τον Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ