Πήγαν για θησαυρό και βρέθηκαν στη φυλακή - iefimerida.gr

Πήγαν για θησαυρό και βρέθηκαν στη φυλακή

αρχαιολογικός χώρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παρέα πέντε αντρών αποφάσισε να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα βρίσκοντας ένα θησαυρό. Αποφάσισαν λοιπόν να σκάψουν σε χώρο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στη Νικήτη Χαλκιδικής, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια.

Και ενώ πίστευαν πως μέχρι να ξημερώσει θα έχουν τελειώσει τη δουλειά,ακούσαν τις σειρήνες περιπολικών και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν ήδη τις χειροπέδες στα χέρια τους. Πάντως οι πέντε άντρες εείχαν προλάβει να σκάψουν σε βάθος 10 μέτρων.

Από το σημείο κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία, ανιχνευτές και ένα Ι.Χ. φορτηγό. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κουτιά, που περιείχαν 187 ναρκωτικά χάπια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τις, κατά περίπτωση κατηγορίες, της παράβασης του Νόμου «Περί Αρχαιοτήτων» και του Νόμου «Περί Ναρκωτικών». Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ