8 πράγματα που σε κάνουν αντιπαθητική και δεν το καταλαβαίνεις - iefimerida.gr

8 πράγματα που σε κάνουν αντιπαθητική και δεν το καταλαβαίνεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πόσο αχώνευτος...», «Μου είναι αντιπαθέστατος...», «Πόσο εκνευριστικός...».

Σκέψεις που έχουμε κάνει φωναχτά ή υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας για κάποιο άτομο που γνωρίζουμε λίγο. Μικρές λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την άποψή μας γι’αυτόν. Πολλές φορές, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που μας ενοχλεί, όμως επιστήμονες κατάφεραν να προσδιορίσουν αυτές τις εκνευριστικές συμπεριφορές και δημοσιεύονται στο Business Insider.

1) Το να ανεβάζεις συνέχεια φωτογραφίες στο Facebook: Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2013, η συνήθεια που έχεις να ανεβάζεις συνέχεια φωτογραφίες στο Facebook από όπου κι αν βρίσκεσαι (για καφέ, ποτό, φαγητό, στο γραφείο, σε γάμο, σε πάρτι, για ψώνια) θεωρείται άκρως εκνευριστική από τους γύρω σου -ειδικά αν δεν έχουν την ίδια συνήθεια με σένα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η τάση που έχεις να αυτοπροβάλλεσαι από τα social media μπορεί να «πληγώσει» τις σχέσεις σου στην πραγματική ζωή που δεν έχει.. likes, shares και emoticons.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιπάθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ