Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη – Στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Η ώρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (19:00, Cosmote Sport 3 HD), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Λίγες ημέρες μετά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά με το κίνητρο να είναι μεγαλύτερο.

Ο ξεκούραστος Παναθηναϊκός αφού αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην Τούμπα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει της ρεβάνς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επαναφέρει όλους τους βασικούς, πιθανότατα σε διάταξη 4-3-3 αφού δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Στη διάθεσή του είναι μάλιστα και ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος δεν κλήθηκε τελικά σε απολογία πριν το σημερινό ματς, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα λείψει από το παιχνίδι της Τούμπας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει τον ενθουσιασμό στις αποσκευές του μετά την τελευταία νίκη επί του σημερινού αντιπάλου του. Ο Βλάνταν Ιβιτς γνωρίζει ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι διαφορετικό και για το λόγο έχει ζητήσει την προσοχή των παικτών του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11άδα και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ομάδα του και αυτός με σύστημα 4-3-3.

Πιθανές Συνθέσεις
Παναθηναϊκός:Βλαχοδήμος – Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί – Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες – Κλωναρίδης, Εμποκού, Μπεργκ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος – Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς – Σακχόφ, Κάνιας, Τσίμιροτ – Ενρίκε, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ