Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη – Στον ημιτελικό του Κυπέλλου - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη – Στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (19:00, Cosmote Sport 3 HD), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Λίγες ημέρες μετά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά με το κίνητρο να είναι μεγαλύτερο.

Ο ξεκούραστος Παναθηναϊκός αφού αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην Τούμπα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει της ρεβάνς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επαναφέρει όλους τους βασικούς, πιθανότατα σε διάταξη 4-3-3 αφού δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Στη διάθεσή του είναι μάλιστα και ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος δεν κλήθηκε τελικά σε απολογία πριν το σημερινό ματς, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα λείψει από το παιχνίδι της Τούμπας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει τον ενθουσιασμό στις αποσκευές του μετά την τελευταία νίκη επί του σημερινού αντιπάλου του. Ο Βλάνταν Ιβιτς γνωρίζει ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι διαφορετικό και για το λόγο έχει ζητήσει την προσοχή των παικτών του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11άδα και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ομάδα του και αυτός με σύστημα 4-3-3.

Πιθανές Συνθέσεις
Παναθηναϊκός:Βλαχοδήμος – Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί – Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες – Κλωναρίδης, Εμποκού, Μπεργκ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος – Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς – Σακχόφ, Κάνιας, Τσίμιροτ – Ενρίκε, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ