H φάση της χρονιάς στο Τορίνο - Μαγεία Μέσι, μυθικός Μπουφόν [βίντεο] - iefimerida.gr

H φάση της χρονιάς στο Τορίνο - Μαγεία Μέσι, μυθικός Μπουφόν [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας με τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών έζησε το Τορίνο και μέσω των τηλεοράσεων όλος ο κόσμος, το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα.

Οι Ιταλοί είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα με γκολ του Ντιμπάλα και δευτερόλεπτα πριν έρθει και το δεύτερο γκολ, Μέσι, Ινιέστα και Μπουφόν δημιούργησαν τη φάση της χρονιάς.

Ο Αργεντινός είχε κατοχή μπάλας στον άξονα και μπροστά του έξι ποδοσφαιριστές τους οποίους ήταν σχεδόν αδύνατο να περάσει.

Είδε όμως στην άκρη τον Αντρές Ινιέστα και με μια πάσα, η οποία ξεπέρασε κάθε όριο φαντασίας, κατάφερε να αφήσεις και τους έξι αντιπάλους του «αγάλματα» βγάζοντας τετ-α-τετ τον συμπαίκτη του.

Ο Ινιέστα με ένα τσίμπημα στην μπάλα θέλησε να πλασάρει τον Μπουφόν την στιγμή της εξόδου του όμως ο Ιταλός γκολκίπερ, με αντανακλαστικά που θα ζήλευε κάθε τερματοφύλακας ηλικίας 25 ετών, κατόρθωσε να απομακρύνει σε κόρνερ, πανηγυρίζοντας μάλιστα σαν να σκόραρε.

SAN GIGI pic.twitter.com/Rg2I67XoVw

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ