Γιαννίκος: υπόσχεται πληρωμές από αύριο - iefimerida.gr

Γιαννίκος: υπόσχεται πληρωμές από αύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο ο Κώστας Γιαννίκος, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους του ALTER, τους υποσχέθηκε ότι από αύριο θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους του σταθμού αλλά και το δώρο του Πάσχα. Σημειώνεται ότι αύριο λήγει το χρονικό περιθώριο που είχε θέσει η γενική συνέλευση των εργαζομένων του καναλιού και ξεκινάει, όπως έχει ανακοινωθεί, η διαδικασία επίσχεσης της εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός ALTER εμφάνιζε πριν από λίγο ένα crawl που έλεγε: «το πάρτυ τέλειωσε. Καλουνται οι διαφημιστές να επιστρέψουν τα λεφτά που οφείλουν στο ALTER για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Από το πρωί σήμερα, επικρατούσε κατήφεια στο σταθμό του Μπουρναζίου, και οι εργαζόμενοι ήταν συγκεντρωμένοι στο κανάλι περιμένοντας τις εξελίξεις από τη σύσκεψη μεταξύ στελεχών της Πειραιώς και της Marfin. Αν ισχύουν όσα δήλωσε ο κ. Γιαννίκος φαίνεται ότι υπάρχει μια ελπίδα για την συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού και την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ