Πάτρα: Τραυματίστηκε γυναίκα τροχονόμος -Ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα - iefimerida.gr

Πάτρα: Τραυματίστηκε γυναίκα τροχονόμος -Ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας διεκομίσθη εκτάκτως το απόγευμα μία τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των τροχονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε η άτυχη τροχονόμος είναι καλά στην υγεία της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η άτυχη τροχονόμος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου, μπροστά από το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6.15 το απόγευμα, όταν και αναχώρησε ο πρωθυπουργός για Αθήνα, αμέσως μετά το γεύμα που είχε με συνεργάτες του σε παραλιακό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία, όταν από μπροστά της πέρασε η αυτοκινητοπομπή με τον πρωθυπουργό. Ομως πριν προλάβει να περάσει και το τελευταίο όχημα της συνοδείας, ένα Ι.Χ. έπεσε επάνω στην τροχονόμο και την τραυμάτισε.

Αμεσα έγινε ολόκληρη κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και συνοδεία μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η τροχονόμος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ