Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταΐζει ελέφαντες με μπανάνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταΐζει ελέφαντες με μπανάνες [εικόνες]

Φωτογραφία: David Rose/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φιλοζωική της πλευρά έδειξε η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, τάισαν μπανάνες έναν ελέφαντα.

Η Ελισάβετ, που είναι χορηγός της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου και ο Φίλιππος συναντήθηκαν με έναν από τους 9 ασιατικούς ελέφαντες, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φροντίδας Ελεφάντων στον ζωολογικό κήπο ZSL Whipsnade Zoo, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Η Ντόνα, όπως ονομάζεται ο ελέφαντας ενθουσιάστηκε και δέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη την μπανάνα από τη Βασίλισσα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταΐζει ελέφαντες με μπανάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Οι ελέφαντες, όταν είδαν την Αυτή Μεγαλειότητα, ενθουσιάστηκαν και, πράγματι, το γνωρίζουμε αυτό, καθώς παρακολουθούμε τον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους και μπορέσαμε να αντιληφθούμε ότι χάρηκαν με όσα έβλεπαν να εκτυλίσσονται» δήλωσε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Ντέιβιντ Φιλντ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταΐζει ελέφαντες με μπανάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, ένας από τους ελέφαντες, που φιλοξενούνται στο Κέντρο, ονομάζεται Ελισάβετ και κατά σύμπτωση γεννήθηκε πέρσι μία ημέρα πριν από τα 90α γενέθλια της βασίλισσας, αλλά δεν συναντήθηκε με τη Βασίλισσα καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Φλίντ είναι ακόμα μικρή σε ηλικία και απροβλεπτη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλισσα Ελισάβετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ