«Ασυνήθιστος» ιερέας: Bγάζει τα άμφια και πέφτει με το αλεξίπτωτο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ασυνήθιστος» ιερέας: Bγάζει τα άμφια και πέφτει με το αλεξίπτωτο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχιμος αλεξιπτωτιστής ο Ταγματάρχης π. Ευάγγελος Λιάπης που αποδεσμεύεται από τα άμφια μόνο για να πραγματοποιήσει πτώση ως αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

Τελεί κάθε μία μήνα αγιασμό πριν πραγματοποιηθούν οι ασκήσεις και συμπαρασύρει κάνοντας πρώτος τον σταυρό του και τους υπόλοιπους στην αρχή κάθε πτήσης να πράττουν το ίδιο.

Είναι ταγματάρχης, τελεί την Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια μοιράζει σε όλους εικόνες για να έχουν την ευλογία.

«Θεωρώ ότι με το να συμμετέχω στις δραστηριότητες των μονάδων των ειδικών δυνάμεων, ως ενεργός αλεξιπτωτιστής και ως ιερέας πετυχαίνω το σκοπό για τον οποίο έχω κληθεί να υπηρετήσω, την εκκλησία και την πατρίδα», σημειώνει π. Ευάγγελος στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Ο στρατιωτικός ιερέας εμψυχώνει ιδιαίτερα την μονάδα, δίνοντας τους δύναμη για να πραγματοποιούν μαζί άλματα από

Αλλωστε, το ράσο κοσμούν και τα απαραίτητα πειστήρια. Στη μονάδα των αλεξιπτωτιστών μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα Ευάγγελο, τονίζοντας ότι τους εμψυχώνει και τους δίνει δύναμη στο να πραγματοποιούν μαζί τα άλματα από τα 1200 πόδια ύψος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 16:50 του βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας σΧΟΛΉ αλεξίπτωτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ