Tαξίδι στην άγνωστη ελληνική μουσική των 70's - iefimerida.gr

Tαξίδι στην άγνωστη ελληνική μουσική των 70's

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας μανιώδης συλλέκτης βινυλίων, είχε έμπνευση και όρεξη, ξέθαψε απ΄τη συλλογή του άγνωστες έλληνικές μουσικές της δεκαετίας του 70' και τις παρουσιάζει σε ένα χορταστικό μιξ..

Το όνομά του είναι mr.z και στο κείμενο που ακολουθεί μας τα λέει καλύτερα:

"Η δεκαετία του 1970 ειναι πέρα για πέρα μαγική μιας και με λίγα μέσα, αλλά πιο ουσιαστικά, όλοι οι μουσικοί θέλησαν να φτάσουν στο φεγγάρι. Εκει που ολα επιτρεπονταν,από τη βαθειά ψυχεδέλεια και τον βόμβο μέχρι τον σκληρό κιθαριστικό ήχο και τα εγκεφαλικά vocals...Spiritual και analogue σε ;oλες τις διαστάσεις...Bρισκομαι εκτος τροχιας σπινάροντας μερικές απ´τις πιο ιδιαίτερες ελληνικές 70s κυκλοφορίες.Εnjoy the obscure side of greeks & keep the faith!"

Κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε και να ακούσετε

Ο mr.z δεν ασχολείται όλη μέρα με το ξεσκόνισμα και τη φροντίδα των βινυλίων του. Μπορείτε να τον ακούσετε απο κοντά κάθε Τρίτη στο Taf στο Μοναστηράκι, Τετάρτες στο Αμπάριζα στο Σύνταγμα και τις Παρασκευές στο Βios στο Γκάζι.

για περισσότερα περάστε μια βόλτα απ΄το μπλογκ του

http://nakedsides.wordpress.com/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψυχεδέλεια MrZ 70's μιξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ