Φοιτητής ιατρικής έσωσε κοπέλα από απαγωγή - Τον πυροβόλησαν στο στομάχι [βίντεο] - iefimerida.gr

Φοιτητής ιατρικής έσωσε κοπέλα από απαγωγή - Τον πυροβόλησαν στο στομάχι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας φοιτητής ιατρικής στη Νέα Ορλεάνη όταν προσπάθησε να αποτρέψει την απαγωγή μιας κοπέλας.

Ο Πίτερ Γκολντ επέστρεφε στο σπίτι του πριν από σχεδόν ένα χρόνο όταν είδε ξαφνικά με την άκρη του ματιού του έναν άντρα να κουβαλά μια κοπέλα,η οποία με δυσκολία κρατιόταν όρθια.

Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και χωρίς δεύτερη σκέψη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς, άλλαξε πορεία και σταμάτησε μπροστά στο τζιπ του δράστη για να αποτρέψει το κακό.

Ομως δεν είχε αντιληφθεί ότι ο απαγωγέας οπλοφορούσε. Ο δράστης τον σημάδεψε με το όπλο και τον πυροβόλησε στο στομάχι ενώ στη συνέχεια έψαξε τη χαριστική βολή όμως ευτυχώς για τον νεαρό φοιτητή, κόλλησε το όπλο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ οι περαστικοί που έφτασαν στο σημείο κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον φοιτητή και την κοπέλα. Η νεαρή γυναίκα είχε μόνο λίγες γρατζουνιές ενώ ο Γκολντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή.

Από εκείνη την ημέρα, ο νεαρός δεν έχει δει το βίντεο με τον πυροβολισμό του, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες. Πάντως όπως επανέλαβε, ακόμη και αν του ξανατύχαινε κάτι τέτοιο, θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητής Νέα Ορλεάνη απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ