Ο Μιλιβόγεβιτς «τσάκισε» την Αρσεναλ - Σούπερ εμφάνιση από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μιλιβόγεβιτς «τσάκισε» την Αρσεναλ - Σούπερ εμφάνιση από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Λούκα Μιλιβόγεβιτς, να τον πιεις στο ποτήρι. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Κρίσταλ Πάλας στην σπουδαία νίκη επί της Αρσεναλ με σκορ 3-0, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ με τους Λονδρέζους.

Η κατηφόρα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει τελειωμό. Τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Αλσατός τεχνικός στους «κανονιέρηδες».

Η Κρίσταλ Πάλας αντίθετα, πέτυχε την 5η νίκη της στα τελευταία 7 παιχνίδια και η παρουσία του Μιλιβόγεβιτς είναι καταλυτική.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού κατάφερε να συμμαζέψει το παιχνίδι των «αετών» και να γίνει βασικός και αναντικατάστατος για τον Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος βλέπει την παραμονή στην κατηγορία να πλησιάζει πλέον ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα ο Σέρβος σημείωσε και το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Τάουνσεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ