Oλα τα μάτια στραμμένα στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4Κ OLED TV C7 [εικόνες]

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED55C7V και OLED65C7V από τη σειρά LG 4Κ OLED TV C7 της LG Electronics (LG) έρχονται στην ελληνική αγορά με σκοπό να προσφέρουν καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι.

Από το έντονο χρώμα και την εκπληκτική αντίθεση μέχρι τον καινοτόμο λεπτό και λιτό σχεδιασμό που συμπληρώνει διακριτικά τους περισσότερους χώρους, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG σίγουρα ξεπερνάει κάθε φαντασία ‘μεταφέροντας’ τον θεατή στο επίκεντρο της ιστορίας με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα.

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των τηλεοράσεων οφείλεται στην απουσία του οπίσθιου φωτισμού με το πάχος της οθόνης να μειώνεται δραματικά μέσα από καινοτόμες πρακτικές. Και τα 2 μοντέλα είναι κατάλληλα για κάθε σπίτι ενώ εναρμονίζονται με τα περισσότερα είδη διακόσμηση.

Η σειρά LG 4Κ OLED TV C7 διαθέτει ανώτερη ποιότητα εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα των συμβατικών τηλεοράσεων ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια. Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντας στον χρήστη την εμπειρία του ‘τέλειου’ χρώματος και του ‘απόλυτου’ μαύρου.

Επιπλέον, η τηλεόραση 4Κ LG OLED είναι η πρώτη στο είδος της που υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα ήχου κινηματογραφικής ποιότητας, Dolby Vision™ και Dolby Atmos®, υποστηρίζοντας περιεχόμενο HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατή και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Η τεχνολογία Active HDR της LG, προσφέρει άριστη και ανώτερη ποιότητα εικόνας για μία ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία θέασης.

Τέλος, μέσω της δύναμης της τεχνολογίας του Dolby Atmos®, ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει μια εμπειρία ήχου 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθεί ο θεατής. Έτσι, τον «τοποθετεί» στο επίκεντρο της ιστορίας που προβάλλεται με τόσο ρεαλισμό που καθηλώνει, αποδίδοντας μοναδικό και ζωντανό ήχο σε τρεις διαστάσεις για μια απόλυτα εντυπωσιακή εμπειρία.

Τα μοντέλα της σειράς LG 4Κ OLED TV C7 έρχονται εξοπλισμένα με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη νέα λειτουργία Magic Link, επιτρέποντας τους να «μπουν» σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LG

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ