«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Kin Cheung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν γινόταν ποτέ πραγματικά αυτή η συνάντηση, σίγουρα ο κόσμος θα παρακολουθούσε με αγωνία. Ομως, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα «συνάντησε» τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ-ουν στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, τους υποδέχθηκαν με γέλια.

Η κίνηση σταμάτησε, καθώς ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται γύρω από τους σωσίες του πρώην και νυν προέδρου των ΗΠΑ, όπως και του ηγέτης της Βόρειας Κορέας, περιγράφει το Reuters. Μάλιστα είχαν μπει για τα καλά στον ρόλο τους, καθώς ο Χάουαρντ, ο σωσίας του Κιμ Γιονγκ-ουν, προειδοποιούσε όσους τον πίεζαν για μία selfie ότι θα τους στείλει σε στρατόπεδο εργασίας.

«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είναι μεγάλη τιμή να κάθομαι ανάμεσα στον Ομπάμα και τον Τραμπ», είπε αργότερα ο ίδιος, όταν οι τρεις τους κάθισαν σε ένα καφέ. «Νομίζω ότι ο Ομπάμα λείπει από τον κόσμο εξαιτίας του σημερινού προέδρου μας», σχολίασε από την πλευρά του ο Ρέτζι Μπράουν, ο οποίος είχε βάλει και προσθετικά αφτιά για να μοιάζει περισσότερο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οσο για τον «Ντόναλντ Τραμπ», τον 66χρονο μουσικό Ντένις Αλεν, δήλωσε ότι αποφάσισε να κάνει καριέρα ως σωσίας του Αμερικανού προέδρου, γιατί εδώ και χρόνια οι φίλοι του του έλεγαν ότι έμοιαζαν.

«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
«Συνάντηση» Ομπάμα, Τραμπ και Κιμ Γιονγκ-ουν στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 3



Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ