Αλμπουμ: Οι πιο αστείες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σαρλότ - iefimerida.gr

Αλμπουμ: Οι πιο αστείες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σαρλότ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μωρουδίστικες πόζες. Από την κολυμπήθρα μέχρι τα νηπιακά χρόνια, τα μωρά φωτογραφίζονται και κλέβουν τις εντυπώσεις με τα ζουμερά μάγουλα τους, το γλυκό τους χαμόγελο, το νάζι, το παιχνιδιάρικο βλέμμα και τα χειλάκια τους.

Ποιος είπε όμως ότι αυτά δεν έχουν νεύρα;

Κορυφαίο παράδειγμα, τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Τζόρτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Δίνουν το «παρών» σε επίσημες εκδηλώσεις, σε ταξίδια, παρελάσεις και όχι μόνο, συνοδευόμενα πάντοτε από τους γονείς τους, την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά οι στιγμές τους μπροστά στο φωτογραφικό φακό δεν είναι πάντοτε βγαλμένες από παραμύθι, αφού έχουν απαθανατιστεί με τον πραγματικό τους εαυτό, την ώρα που κλαίνε, γκρινιάζουν, είναι δυσαρεστημένα, κουρασμένα, θυμωμένα και νευριασμένα!

Μάλιστα, ο μικρός Τζορτζ δείχνει να είναι μονίμως νευρικός, ενώ τα βήματα του φαίνεται ότι ακολουθεί και η αδερφή του, Σάρλοτ.

Για να μην νομίζετε πως υπερβάλουμε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ξεκαρδιστικές τους στιγμές και θα καταλάβετε!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ