Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο για το φτύσιμο στον Μάνταλο -Κίνδυνος 2 αγωνιστικών - iefimerida.gr

Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο για το φτύσιμο στον Μάνταλο -Κίνδυνος 2 αγωνιστικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση ήρθε από την πράσινη ΠΑΕ ωστόσο το σημαντικό είναι το πότε θα κληθεί να απολογηθεί ο Λέτο. Αν αυτό συμβεί μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, τότε σε περίπτωση τιμωρίας θα λείψει μόνο από τη ρεβάνς της Τούμπας ενώ αν αυτό συμβεί σήμερα ή αύριο, τότε θα χάσει και τα δύο ματς.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τον Λέτο

«Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σεμπάστιαν Λέτο για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ.β, και παρ.6 περ.στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός της 2/42017)».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεμπαστιαν Λέτο Παναθηναϊκός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ