Εκπληξη στο αποψινό Survivor -Το παρουσιάζει ο Τούρκος ζάπλουτος καναλάρχης και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληξη στο αποψινό Survivor -Το παρουσιάζει ο Τούρκος ζάπλουτος καναλάρχης και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει απόψε τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές του Survivor. Και δεν έχει να κάνει με αγωνίσματα ή αποχωρήσεις...

Οπως μας προϊδεάζει το τρέιλερ, το αποψινό επεισόδιο θα το παρουσιάσει όχι ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής του τουρκικού Survivor Ατζούν Ιλιτζάλι!

Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε για μερικές ημέρες στην Αθήνα για μια επαγγελματική υποχρέωση, το γύρισμα ενός διαφημιστικού.

Ετσι, λόγω της απουσίας του, θα τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον στο σημερινό επεισόδιο, ο Τούρκος συνάδελφός του, αλλά και παραγωγός του παιχνιδιού.

Στο τρέιλερ, τον βλέπουμε, με σπαστά ελληνικά να καλωσορίζει τις δύο ομάδες, να λέει ότι με μεγάλη του χαρά θα παρουσιάσει το αποψινό επεισόδιο και να εξηγεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να βρεθεί για λίγο στην Αθήνα.

Μάλιστα στο τρέιλερ τον βλέπουμε να συζητά με τον Γιάννη Σπαλιάρα και φυσικά να μετρά αντίστροφα στα ελληνικά για να αποκαλύψει το έπαθλο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Τούρκος καναλάρχης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ