Το εξοχικό του Ντίσνεϊ πωλείται για 1 εκατ. δολ. -Ζωηρά χρώματα, διακριτική πολυτέλεια και ο Μίκυ στις γωνίες - iefimerida.gr

Το εξοχικό του Ντίσνεϊ πωλείται για 1 εκατ. δολ. -Ζωηρά χρώματα, διακριτική πολυτέλεια και ο Μίκυ στις γωνίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1920, όταν ο Γουόλτ και ο Ρόι Ντίσνεϊ ίδρυαν την Walt Disney Co. είχαν πολλά όνειρα για το εγχείρημά τους.

Ποτέ όμως δεν είχαν φανταστεί ότι μετά από χρόνια η εταιρεία τους θα γινόταν ο παγκόσμιος ηγέτης στη φαντασία, τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και τις οικογενειακές ταινίες. Ούτε φαντάζονταν πως ακόμη και μετά το θάνατό τους η φήμη τους και το έργο τους θα συνέχιζε και θα περνούσε από γενιά σε γενιά. Ο Ρόι ήταν ο ήσυχος και ντροπαλός αδερφός, υπεύθυνος για τα οικονομικά της επιχείρησης.

Ο Γουόλτ από την άλλη ήταν πολύ δημιουργικός και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του κατάφερε να κερδίσει 26 βραβεία -το οποίο αποτελεί ρεκόρ μέχρι και σήμερα- από την Ακαδημία για την εταιρία του. Παρόλο που ο Γουόλτ ήταν ο νεότερος σε ηλικία αδερφός, πέθανε στα 65 του το 1966. Ο Ρόι ήταν 73 εκείνη την περίοδο και ανέβαλε τη συνταξιοδότησή του προκειμένου να ανοίξει τη Disney World της Φλόριντα, η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Walt Disney World προς τιμήν του αδερφού του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξοχικό πώληση Μίκυ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ