Η Ιβάνκα Τραμπ δηλώνει «περήφανη» για την πυραυλική επίθεση στη Συρία - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ δηλώνει «περήφανη» για την πυραυλική επίθεση στη Συρία

Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Harnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περήφανη για την απόφαση του πατέρα της να εξαπολύσει επίθεση με πυραύλους στη Συρία ως απάντηση στην αεροπορική επιδρομή με χημικά της κυβέρνησης Ασαντ δηλώνει η Ιβάνκα Τραμπ.

«Οι καιροί που ζούμε χρειάζονται δύσκολες αποφάσεις – Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου και την άρνησή του να δεχθεί αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», έγραψε στο Twitter η Πρώτη Κόρη.

The times we are living in call for difficult decisions - Proud of my father for refusing to accept these horrendous crimes against humanity https://t.co/yV0oJuC9dE

Η Ιβάνκα μαζί με την οικογένειά της θα περάσει το σαββατοκύριακό στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, όπου ο πατέρας της συναντάται με τον Κινέζο πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ είχε καταδικάσει την επίθεση με χημικά στη Συρία, τονίζοντας πως είναι εξοργισμένη από το γεγονός.

«Είμαι συγκλονισμένη και εξοργισμένη από τις εικόνες που έρχονται από τη Συρία μετά την ειδεχθή επίθεση, εχθές», έγραψε την Τετάρτη στον λογαριασμό της στο Twitter.

Heartbroken and outraged by the images coming out of Syria following the atrocious chemical attack yesterday.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ