Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές

Είναι ένα ραφινάτο πιάτο, απαιτεί καλά προϊόντα.


Μη φοβηθείτε, βάλτε βούτυρο και κρέμα γάλακτος, όπως λέει η αυθεντική συνταγή.


Υλικά

  • 800 γραμμάρια ταλιατέλες
  • 400 γραμμάρια σολωμός καπνιστός
  • 1 κρεμμύδι
  • Χυμό 1/2 λεμονιού
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • 20 γραμμάρια βούτυρο
  • Λίγο άνιθο ψιλοκομμένο ή σχοινόπρασο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράστε τις ταλιατέλες, όπως λέει το πακέτο
  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το με το βούτυρο σε μια κατσαρόλα
  • Προσθέστε τον χυμό λεμονιού
  • Κόψτε τον σολωμό σε κύβους και ρίξτε το στην κατσαρόλα, αφήστε τον να ροδίσει
  • Ρίξτε μέσα την κρέμα γάλακτος και αφήστε να βράσει για 2-3 λεπτά,αλάτι και πιπέρι
  • Σε βαθιά πιάτα τοποθετήστε όμορφα τις ταλιατέλες
  • Ρίξτε από πάνω άφθονη σάλτσα, λίγο άνιθο ψιλοκομμένο και πιπέρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή ταλιατέλες σολωμός αυθεντική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ